INGREDIËNTEN
2 kopjes gluten, tarwe en haver
1/2 kopje Rozijn & gedroogde cocos ?
4 eetlepels honing ?
Zwarte chia zaden
Strooi kaneel
2 eetlepes cocos olie ?
1 zakje Time 4 Nutrition Whey Protein Vanille Cocos met echt stukje cocos

METHODE
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een brownieblik met bakpapier.
Meng in een grote pan cocos olie met honing en kaneel op een middelhoog vuur.
Voeg alle ingrediënten toe.
Zodra het goed is gecombineerd en glad is, haal het van het vuur en roer het goed.
Voeg de inhoud van de kom toe aan de pan en mix tot alles goed is gecombineerd.
Als dat nodig is, kun je een kleine druppel water toevoegen om het bij elkaar te houden.
Overgieten in de vorm en zo stevig mogelijk aandrukken om een ​​vlakke, gelijkmatige laag te creëren.
Bak ongeveer 15 minuten goudbruin.
Ze verharden altijd als ze het koud hebben.
Laat volledig afkoelen voordat u in 12 repen snijdt.
Bewaar in een luchtdichte bus voor maximaal een week. En nu genieten!